Wellness Loo Mare

Bij Loo Mare laat je je onderdompelen in een omgeving van luxe en rust. Verscholen in ons eigen bos ligt onze pracht, een splinternieuw Tiny House op water. Hier combineer je een ongekende luxe wellness ervaring met een fantastische all-inclusive overnachting.

Een weekend weg met luxe wellness

Sinds 2022 is er voor jou de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk luxe verblijf in een Floating Tiny House. In het bos verscholen ligt een prachtig aangelegd drijvend Tiny House op water, te bereiken via een idyllisch aangelegd bospad. Het bospad voert de weg naar de entree van een verbluffend staaltje hoogstaande luxe en weelde waar jij alleen, met je partner of vriend(in) geheel tot rust kan komen.

Floating Tiny House

Een unieke ervaring op het water.

Faciliteiten

Dompel jezelf onder in de luxe van ons Floating Tiny House en de rust van onze natuuromgeving. Geniet van een romantisch avondje in de privébioscoop die ingebouwd is in de slaapkamer, de wellness ervaring die start in de badkamer of waan je in zomerse landen aan jouw privéstrand!

Wat kun je verwachten?

Midden in de natuur

Het Floating Tiny House bevindt zich verscholen in het bos gelegen aan een idyllische zwemvijver gevoed door bronwater. Even afschakelen, vertragen, tijd om puur te genieten van elkaars gezelschap.

Privéwellness

Een sauna, jacuzzi, full-body infrarood douche en een privéterras met twee ligbedden. Alles om volledig tot rust te komen en te genieten in ons Floating Tiny House.

Privébioscoop in de slaapkamer

Geniet van jouw favoriete film of serie, afgespeeld op een groot projectie scherm door een 4K PRO-UHD beamer met een geweldig soundsysteem. Dat alles vanuit jullie tweepersoons bed.

All-inclusive

Wij voorzien jullie van alle gemakken zodat jullie, buiten kleren, niets mee hoeven te nemen! Alle gewenste voorzieningen liggen bij aankomst voor jullie klaar!

Zie jij een verblijf bij ons wel zitten?

Dompel jezelf onder in de luxe van ons Tiny House op water