Ben je opzoek naar een uniek cadeau waarmee jij jouw vriendin, vrouw, moeder of dochter echt kan verwennen? Met een Floatsessie als cadeau voor haar geef je een bijzonder cadeau. Wat is er nu mooier dan het schenken van ontspanning en rust? In het wellnesscenter van Loo Mare kan je volledig ontspannen en rusten met een Floatsessie. 

Het Cadeau voor haar

Met een Floatsessie in een Floatcabine ervaar je een gewichtloze ervaring doordat je drijft in magnesiumzoutwater. Dit zorgt voor een unieke vorm van ontspanning. Het is dé kans om alles los te laten, zowel fysiek als mentaal. Daarnaast heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat Floaten diverse positieve effecten heeft op het welzijn van mensen. Het vermindert stress, verbetert de slaapkwaliteit en verlicht spierpijn. Het dient eigenlijk als een reset-knop voor lichaam en geest. 

Dus wil jij jouw moeder of vriendin iets leuks en bijzonders geven? Geef haar dan het cadeau van totale ontspanning, eventjes tijd voor zichzelf. Een Floatsessie bij Loo Mare is niet zomaar een cadeau; het is een presentje voor haar welzijn, een ervaring die iedereen zal koesteren en herinneren als een waardevol geschenk van liefde en zorg.

Voordelen van Floaten

Floaten, het gewichtloos drijven op magnesium water, biedt diverse voordelen voor het lichaam. De voordelen zijn op veel verschillende vlakken. Denk daarbij aan stressvermindering, rustgevendheid, stimulatie van mentale voorbereiding en fysieke voordelen. Het bevordert de aanmaak van endorfine, verlicht stress en vermindert de kans op een burn-out. En last but not least: het herstelt het slaapritme en stimuleert de huid door magnesiumopname. Wil je nog meer voordelen ontdekken? Lees dan gerust de voordelen van Floaten eens door!

Cadeaubon Floaten

Verras een speciaal persoon in jouw leven met een speciale cadeaubon van Loo Mare. Bestel een cadeaubon bij Loo Mare en geef iemand de ultieme ervaring van Floaten. Kies tussen een digitale of fysieke cadeaubon via de onderstaande link, en ontdek de opties, waaronder zowel Single- als Duofloaten. Wil je hier graag meer informatie over? Lees dan eens ons artikel over Duofloaten

De prijs voor een uur Single Floaten bedraagt €55,-, terwijl een uur Duofloaten €85,- kost. Maak je geschenk extra bijzonder door te kiezen voor een fysieke cadeaubon, die feestelijk verpakt wordt. Deze verzenden we zo snel mogelijk naar jou voor slechts €4,95 extra. Woon je in de buurt? Dan kun je deze ook altijd komen halen natuurlijk. 

Na het plaatsen van je bestelling wordt de cadeaubon binnen 1-2 werkdagen verzonden, zodat je iemand snel kunt verrassen met de ultieme ontspanning.

Het ultieme cadeau voor haar

Of je nu op zoek bent naar een uniek verjaardagscadeau, een attent geschenk voor een speciale gelegenheid, of gewoon omdat ze het verdient, een Floatsessie bij Loo Mare is de perfecte manier om zorg en liefde over te brengen. Bestel nu je cadeaubon en geef haar een ervaring van totale ontspanning die ze koestert en onthoudt. Maak haar dag extra speciaal!

Bestellen of Boeken

Wil je eerst zelf Floaten ervaren? Dat kan gemakkelijk door te reserveren bij Loo Mare. Zo ontdek jij wat Floaten precies inhoudt en kun jij het perfecte ontspanning cadeau geven. Boek of bestel hier jouw Floatsessie online.