Ontdek samen met je vriend(in) of partner de ultieme ontspanning van Duofloaten. Het is niet alleen een unieke ervaring voor individuen, maar biedt ook de mogelijkheid om als koppel of vrienden samen tot rust te komen. Heb jij behoefte aan heerlijk ontspannen in een luxe privé wellness omgeving? Dan ben je bij Loo Mare aan het juiste adres.


Wat kun je verwachten van een Duofloatsessie
Duofloaten is het gelijktijdig met een vriend(in) of partner samen gewichtloos ontspannen in magnesiumzoutwater in een speciaal ontworpen Floatcabine. Het uitsluiten van externe prikkels en tot rust komen in een warme omgeving maakt Duofloaten bij Loo Mare uniek. Het delen van deze ervaring versterkt de band en creëert een speciaal samenzijn.


De voordelen van Duofloaten

Het Floaten met twee personen biedt niet alleen fysieke en mentale voordelen, maar is ook een bijzondere ervaring voor beide deelnemers. De sessie bevordert een diepe staat van ontspanning, waarbij stress en spanning wegvloeien. Samen ervaar je volledige rust, waardoor lichaam en geest de kans krijgen om te herstellen.

Daarnaast biedt Duofloaten pijnverlichting, wat het aantrekkelijk maakt voor mensen met spier- en gewrichtspijn. Voor koppels en vrienden kan het de band versterken en een unieke connectie creëren. Wil je meer te weten komen over de voordelen van Floaten voor jouw lichaam en geest? Lees dan het artikel: Is Floaten Gezond voor je?

Duofloaten bij Loo Mare

In ons luxe Wellnessgebouw bevindt zich de Floatcabine in een speciale Floatroom. De rustgevende inrichting creëert een oase van rust. De wellnesservaring begint direct bij het betreden van de Floatroom, waar je samen met je vriend, partner of familielid totale ontspanning kunt ervaren.

Kies voor Duofloaten bij Loo Mare en ervaar de diepgaande voordelen van deze unieke ervaring. Ontdek meer over de voordelen van Floaten op de pagina de voordelen van floaten.

Boek jouw Floatsessie

Naast Duofloaten bieden wij ook single Floatsessies aan en voordelige strippenkaarten met tot wel €50,- korting. Waar wacht je nog op? Plan je bezoek bij Loo Mare!