In de huidige hectische wereld is Floaten een effectieve manier om innerlijke rust te vinden. Goed nieuws voor inwoners van Brabant: Floaten in de buurt van Brabant is nu binnen handbereik! Sinds begin oktober bieden wij bij Loo Mare in Merselo (Noord-Limburg) de mogelijkheid om volledig te ontspannen en tot rust te komen in onze splinternieuwe Floatcabine. Merselo (gemeente Venray), gelegen net over de grens van Limburg en Brabant, is daarmee gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in Brabant.

Floaten bij Loo Mare

Kom volledig tot rust gedurende 60 minuten in onze Floatcabine. Het Floaten begint met 5 minuten rustgevende muziek die je zintuigen kalmeert en je lichaam langzaam in een staat van diepe rust brengt. Lichttherapie ondersteunt deze muzikale ervaring. De Floatcabine is gevuld met warm magnesiumzoutwater, waardoor je een ultieme ontspanning ervaart.

Na deze eerste 5 minuten kun je maar liefst 50 minuten genieten van complete stilte en een totale afwezigheid van externe prikkels. In de laatste 5 minuten word je geleidelijk gewekt door kalmerende muziek en lichttherapie.

Floaten in Brabant?

Of je nu in Brabant woont of deze regio bezoekt, je hoeft niet verder te zoeken om deze unieke ervaring mee te maken. Onze Floatcabine in de buurt van Brabant biedt de perfecte omgeving om te Floaten en volop te genieten van 60 minuten pure ontspanning. Onze Floatcabine is ontworpen om je het gevoel te geven dat je gewichtloos zweeft, waardoor de spanning in je spieren en gewrichten verlicht wordt en je volledig tot rust kunt komen.

Waarom Floaten bij Loo Mare?

Bij Loo Mare begrijpen wij het belang van ontspanning en welzijn. Daarom streven wij ernaar om de meest complete en rustgevende Floatervaring te bieden. Onze Floatcabine is volledig privé, maar als je liever samen tot rust komt, bieden we ook de mogelijkheid voor Duo Floaten. Hier kun je samen innerlijke rust vinden en op een intieme manier genieten. Bovendien voorzien wij je van handdoeken, oordopjes en verzorgingsproducten, zodat je deze niet hoeft mee te nemen.

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Bij Loo Mare draait alles om jou. Wij heten je warm welkom en begeleiden je indien nodig. We zijn altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat jij je comfortabel voelt.

Onze Floatervaring staat garant voor diepe ontspanning. Het warme magnesiumzoutwater helpt je spieren te ontspannen en stress los te laten. Je vergeet de wereld om je heen en bent volledig in het moment. Het is een moment om te ontsnappen aan de externe prikkels en te genieten van totale rust.

Dankzij ons moderne reinigingssysteem ben je verzekerd van een hygiënische omgeving. Na elke sessie wordt het bad grondig gereinigd met geavanceerde filters, dus hygiëne is gegarandeerd.

Bij Loo Mare streven we ernaar om je een onvergetelijke Floatervaring te bieden die je lichaam, geest en ziel verfrist. Kom langs en ontdek zelf waarom onze Floatervaring zo uniek en gewaardeerd is. We heten je van harte welkom bij Loo Mare, waar jouw ontspanning onze hoogste prioriteit is. Dus ben je in de buurt van Brabant en op zoek naar de ultieme Floatervaring? Kom dan naar Loo Mare. Reserveer eenvoudig online jouw Floatmoment en we kijken ernaar uit om je snel te verwelkomen!