In de buurt van Venlo is het mogelijk om te Floaten. Steeds meer mensen vinden hun weg naar deze unieke vorm van ontspanning: Floaten. Floaten is een innovatieve wellnesservaring die jou zowel fysiek als mentaal meeneemt naar een staat van totale gewichtloosheid. Deze opkomende trend, die wereldwijd aan populariteit wint, is ook in de buurt van Venlo mogelijk. Dit biedt een bijzondere manier om de drukte van het dagelijks leven achter te laten en volledig tot rust te komen. Wil jij Floaten in de buurt van Venlo? Reserveer dan jouw Floatsessie bij Loo Mare in Merselo!

Wat is Floaten?

Floaten is gebaseerd op het drijfvermogen van een speciaal ontworpen Floatcabine. Deze Floatcabine is gevuld met een oplossing van water en magnesiumzoutwater. De zoutoplossing zorgt ervoor dat jij moeiteloos kunt blijven drijven op het water in de cabine, waardoor het gevoel van zwaartekracht verdwijnt. De cabines zijn dan ook ontworpen om alle externe prikkels te minimaliseren. Verder is de temperatuur van het water afgestemd op de lichaamstemperatuur, waardoor een gevoel van complete gewichtloosheid ontstaat.

Voordelen van Floaten

Een van de voordelen van Floaten is de diepe ontspanning die het biedt voor zowel het lichaam als de geest. Wanneer jij in de Floatcabine ligt, ervaar jij een gevoel van totale isolatie. Hierdoor kun jij ontsnappen aan de constante stroom van prikkels en informatie die het leven kenmerkt. De afwezigheid van externe stimuli stelt het zenuwstelsel in staat om in een staat van rust te komen. Dit heeft niet alleen directe voordelen voor het welzijn, maar kan ook op lange termijn bijdragen aan het verminderen van angst en het verbeteren van de slaapkwaliteit. Lees het artikel Magnesium Floaten om meer te weten te komen over wat Floaten in magnesium inhoudt.

Floaten wordt vaak gebruikt als een effectieve methode voor pijnverlichting en het bevorderen van herstel na fysieke inspanningen. Het drijvende vermogen van de zoutoplossing verlicht de druk op de gewrichten en spieren, waardoor het lichaam de kans krijgt om te herstellen van dagelijkse belastingen. Sporters vinden vaak baat bij regelmatig Floaten, omdat het kan helpen bij het verminderen van spierspanning, het versnellen van het genezingsproces van blessures en het bevorderen van een algemeen gevoel van welzijn. Wil je meer voordelen ontdekken over Floaten? Lees dan ons artikel over de voordelen van Floaten.

De Float locatie bij Loo Mare

Onze locatie om te Floaten is in Merselo. Merselo ligt in de buurt van Venlo en biedt doorgaans een rustgevende omgeving die is ontworpen om de totale Floatervaring te verbeteren. Van een ontvangstruimte met infobalie tot de privé Floatroom met geavanceerde Floatcabine, elk aspect is ontworpen met het oog op comfort en ontspanning. Na de Floatsessie heb jij zelfs de mogelijkheid om het zoutwater van je af te spoelen in de Floatruimte met regendouche en massagestralen.

Wil jij Floaten in de buurt van Venlo

Ben jij in de buurt van Venlo en wil jij een unieke en verrijkende ervaring van totale ontspanning? Of het nu gaat om het verminderen van stress, het bevorderen van herstel na fysieke inspanning of het verkennen van innerlijke rust, Floaten heeft bewezen een waardevolle toevoeging te zijn. Gelegen op een prachtige locatie is er de mogelijkheid om te Floaten bij Loo Mare. Bekijk onze website voor de mogelijkheden.