Ben jij opzoek naar ultieme ontspanning in Limburg? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij van Loo Mare bieden sinds kort de mogelijkheid om te Floaten. Bij Floaten kun jij door het minimaliseren van de prikkels om je heen even maximaal tot rust komen. Maar dit is niet het enige voordeel van Floaten.

In deze tekst geven wij jou meer informatie over Floaten. En wie weet zien we jou binnenkort in een van onze Floatbaths midden in de prachtige Limburgse landschappen.

 

Wat is Floaten?

Bij Floaten drijf jij in een bad vol zout, magnesium water. Dit zoute water zorgt ervoor dat je helemaal gewichtloos kunt drijven in het water. Daarbij heeft het water dezelfde lichaamstemperatuur als jou, wat ervoor zorgt dat het lijkt alsof je zweeft.

Verder lig je tijdens het Floaten in een donkere geïsoleerde kamer, Dit zorgt ervoor dat het aantal externe prikkels die je binnenkrijgt geminimaliseerd wordt. Hiermee heb jij de mogelijkheid om even helemaal op en met jezelf te zijn.

 

Waarom Floaten?

Floaten is de laatste jaren super populair geworden. Dit heeft er mee te maken dat Floaten veel verschillende voordelen biedt. Hieronder geven wij enkele voordelen van Floaten. Voor meer voordelen van Floaten kun je altijd een kijkje nemen in ons artikel over de voordelen van Floaten. Hier staan alle voordelen nader toegelicht.

 

Stress en spanning verlichtend

Door jezelf even af te zonderen van alle externe prikkels kun je helemaal tot rust komen. Zo is gebleken dat Floaten helpt tegen burn-out en stress klachten. Verder komt bij Floaten het gelukshormoon Endorfine vrij. Dit leidt tot een groter gevoel van geluk en welzijn.

 

Stimulering mentale voorbereiding

Ook werkt Floaten stimulerend voor de mentale voorbereiding. Zo kun je doormiddel van Floaten jezelf geconcentreerd voorbereiden op bijvoorbeeld een examen. Op deze manier kun jij ook tijdens spannende momenten als deze, alles uit jezelf halen.

 

Verlichting lichamelijke klachten

Als laatste hebben veel mensen ook lichamelijke voordelen met Floaten. Doordat je je tijdelijk helemaal gewichtloos voelt, worden ook vele lichamelijke klachten die altijd aanwezig zijn even weggenomen. Dit kan voor sommige mensen een ontzettende opluchting zijn.  

 

Floaten in Limburg bij Loo Mare

Wil jij graag een keer tot rust komen in ons Floatbath in Limburg? Dan ben je bij Loo Mare aan het juiste adres. Zoals in de inleiding ook al staat beschreven, is het sinds kort mogelijk om te Floaten bij Loo Mare. Loo Mare ligt in Merselo, een klein dorpje in het noord van Limburg

Boek direct jouw Floatbath sessie. Wellicht is Floaten precies wat jij en jouw lichaam nodig hebben. Het is bij het prachtige Limburgse Loo Mare ook mogelijk om te overnachten. Hierbij overnacht jij in ons floating tiny house. Dit is uiteraard ook te combineren met een Floatsessie. Zo kun jij ook samen met jouw partner of vriend(in) tot rust komen. Geef jezelf de rust die je hebt verdiend.