Waar kun je Floaten in Nederland

Ontdek de opmerkelijke wellness trend van de laatste jaren: Floaten. Deze unieke ervaring staat bekend om zijn effectieve aanpak tegen depressie, stress en angst, maar biedt tevens een rustgevend moment van pure ontspanning. Het gevoel van gewichtloos drijven in water op lichaamstemperatuur creëert een ongeëvenaard gevoel van ontspanning en vrijheid.

Floaten is niet alleen een trend, maar een bewezen methode om spieren de kans te geven volledig te ontspannen. Steeds meer mensen ontdekken de helende en ontspannende effecten van floaten en verlangen ernaar om deze zelf te ervaren. Maar waar kun je nu Floaten in Nederland?

 

Het Wellnessgebouw in Merselo

Ontdek de ultieme wellnesservaring in ons luxe wellnessgebouw in Limburg, waar je kunt genieten van floaten in onze splinternieuwe Floatcabine. Als een van de weinige locaties in Limburg en omstreken bieden wij de unieke mogelijkheid om te floaten. Bovendien kun je bij ons ook kiezen voor de bijzondere ervaring van Duofloaten. Lees alles over de voordelen en ervaringen van Duofloaten in ons artikel Duofloaten bij Loo Mare!

 

Floaten in Nederland bij Loo Mare

Ontdek dé ultieme plek voor Floaten in Nederland: Loo Mare. Geniet van de unieke ervaring met onze Single Floatsessies of Duo Floatsessies. De kosten  voor Floaten in onze Floatcabine zijn als volgt:

  • Eén uur single Floaten: €55
  • Eén uur Duo Floaten: €85

 

Bij Loo Mare bieden we ook aantrekkelijke strippenkaarten aan, waarmee je direct 5 of 10 Floatsessies kunt aanschaffen met aantrekkelijke kortingen. Of je nu kiest voor Duo Floaten of Single Floaten, er zijn voordelige opties beschikbaar. De prijzen zijn als volgt: 

  • 5 sessies Single Floaten strippenkaart: €260
  • 10 sessies Single Floaten strippenkaart: €500
  • 5 sessies Duo Floaten strippenkaart: €400
  • 10 sessies Duo Floaten strippenkaart: €775

 

Enthousiast geworden? Boek eenvoudig online jouw Floatsessie bij Loo Mare! Wist je dat je een Floatsessie ook cadeau kunt doen? Verras jouw dierbaren met de ultieme ontspanning met een Floatsessie als cadeau.

 

Waarom Floaten bij Loo Mare?

Bij binnenkomst voor jouw Float-afspraak word je hartelijk verwelkomd aan onze receptie. We begeleiden je naar onze Floatroom, waar een onvergetelijke ervaring op je wacht. Deze exclusieve kamer is volledig privé, zodat jij in alle rust kunt genieten. Ontdek direct bij binnenkomst het gevoel van luxe en ontspanning, compleet met heerlijk zachte handdoeken die voor jou zijn klaargelegd – je hoeft dus niets mee te nemen.

Na je Floatsessie krijg je de gelegenheid om het zout van je af te spoelen in de comfortabele doucheruimte in dezelfde kamer, waarna je in alle rust kunt omkleden. Bij Loo Mare draait alles om jouw welzijn en de ultieme Float-ervaring. Ontdek zelf waarom onze Floatroom de ideale plek is voor totale ontspanning en luxe.

 

Het Magnesium Floaten

Ervaar een ongekende ontspanning tijdens het Floaten in een magnesium bad, waar je drijft op een zoutoplossing met een hoog gehalte magnesium. De overvloedige concentratie magnesium in het water helpt bij het loslaten van spierspanning en draagt bij aan een diepe spierontspanning. Ontdek de positieve effecten van magnesium op de huid en ervaar hoe het bijdraagt aan een verbeterde slaapkwaliteit en het reguleren van slaappatronen.

Bij Loo Mare geloven we in de heilzame kracht van Magnesium Floaten. Mis niet de kans om zelf de voordelen van Floaten te ervaren. Boek eenvoudig jouw single Floatsessie of Duo Floatsessie online en laat je meenemen naar een wereld van ontspanning en welzijn. Ontdek waarom Magnesium Floaten bij Loo Mare de ultieme manier is om tot rust te komen en boek jouw Floatsessie eenvoudig online