Floaten in een Magnesiumzoutwater Bad biedt tal van extra voordelen. Het is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je mentale gezondheid. Na het bad voelt je huid soepel aan, dankzij de voedende en zuiverende effecten van magnesiumvlokken. Dit kan helpen bij het verlichten van klachten zoals vermoeidheid, migraine en verschillende spierongemakken. In combinatie met Floaten in onze floatcabine creëert dit een diep ontspannende ervaring die je zenuwstelsel kalmeert.

Tijdens een floatsessie in ons warme Magnesiumzoutwater Bad gaan je huidporiën openstaan, waardoor ze schadelijke gifstoffen kunnen afvoeren. De magnesiumvlokken dragen bij aan de zuivering en verzorging van je huid, waardoor deze na het baden weer zacht en soepel aanvoelt. Dit natuurlijke reinigingsproces kan helpen bij het verminderen van huidproblemen en je een verfrissend gevoel geven.

Bovendien is het gunstig voor de versterking van je immuunsysteem. Tijdens een bad in ons Magnesiumzoutwater Bad worden natrium, mineralen en kalium opgenomen door je lichaam. Deze mineralen en kalium zijn essentieel voor een gezond en sterk lichaam, met name in spiercellen. Natrium speelt een cruciale rol bij het reguleren van de bloeddruk en zorgt voor een juiste werking van je zenuw- en bloedcellen.

De Oplossing

Floaten in een warm Magnesiumzoutwater Bad is de oplossing voor vele klachten. Het gewichtloze gevoel geeft je een diepe ontspanning. Het water wordt op een temperatuur van ongeveer 36 graden Celsius gehouden, waardoor je lichaam op den duur vergeet dat het in contact staat met water. Het constante contact met het water in ons Magnesiumzoutwater Bad brengt diepe ontspanning in je lichaam teweeg. De temperatuur van het water creëert een harmonieuze verbinding met je omgeving, elimineert prikkels en zorgt voor totale ontspanning van je spieren en gewrichten. Floaten is een medisch verantwoorde manier om je mentale gezondheid te verbeteren.

Een van de meest effectieve manieren om diepe ontspanning te bereiken, is door te Floaten in een Magnesiumzoutwater Bad. Onze floatsessies hebben veel positieve reacties opgeleverd, waarbij deelnemers het beschrijven als een moment van innerlijke rust en welzijn.

Floaten kan worden gezien als een actieve vorm van meditatie. In de gewichtloze toestand tijdens het Floaten kun je je concentreren op je ademhaling, gedachten loslaten en je geest tot rust brengen. Dit helpt bij het bereiken van een diepere staat van meditatie, waarbij je negatieve gedachten en spanningen kunt loslaten en een gevoel van kalmte en helderheid kunt bereiken.

Een veelvoorkomend voordeel na een sessie Floaten in een Magnesiumzoutwater Bad is een verbetering in de kwaliteit van de slaap. De diepe ontspanning die tijdens het Floaten wordt bereikt, kan leiden tot betere slaapgewoonten en een diepere slaap, wat positieve effecten heeft op het algehele mentale welzijn en energieniveau.

Misschien wel het meest ondergewaardeerde voordeel van Floaten is de stimulatie van creativiteit en concentratie. De rustgevende omgeving tijdens het Floaten kan je inspireren en nieuwe ideeën opwekken. Het Magnesiumzoutwater Bad helpt je concentratie en focus te verbeteren, waardoor je helderder kunt denken.

Zelf Floaten ervaren?

Wil je al deze voordelen van Floaten zelf ervaren? Kom dan Floaten in onze floatcabine bij Loo Mare. In ons wellnesscentrum in Merselo kun je volledig ontspannen en word je goed verzorgd door onze gastvrouw. Reserveer eenvoudig online jouw plekje in onze floatcabine. Als je nog vragen hebt over Floaten bij Loo Mare, neem dan gerust contact met ons op!