Floaten met 2 Personen

Floatcabine

Floaten met zijn tweeën, ook wel Duo Floaten genoemd. Geschikt voor iedereen die Floaten eens wil proberen, maar niet alleen wil gaan. Ook geschikt voor de ervaren Floater die deze ervaring wil delen. Alles is mogelijk.


Hoe werkt Duo Floaten bij Loo Mare?

Floaten met twee personen is geen enkel probleem. Onze ruime Floatcabine biedt meer dan genoeg plek om samen te ontspannen. Het concept van Duo Floaten blijft natuurlijk hetzelfde als wanneer je alleen gaat Floaten. 

Het doel is om volledig tot rust te komen en afstand te nemen van externe prikkels. Daarom is het bij Duo Floaten wel van belang dat beide personen zo min mogelijk bewegen en adviseren wij om niet met elkaar te praten. Hoewel iedereen zelf bepaalt hoe de Floatsessie verloopt, raden wij voor het optimale resultaat zoveel mogelijk stilte aan.


Duo Floaten met jouw partner

Wij zien Duo Floaten als een unieke manier om samen met jouw partner volledig te ontspannen. Een unieke ervaring om samen te genieten van totale rust, terwijl je toch samen bent. Het delen van een moment van diepe rust kan jullie band naar een nieuw niveau tillen. Een bijzonder moment om samen te delen. 

Waarom Floaten bij Loo Mare?

Ons gloednieuw wellnessgebouw creëert een oase van rust. De Floatroom is een mooie ruimte zonder externe prikkels, met uitzicht op een canvas dat een prachtig zonnig boslandschap weergeeft. De unieke ervaring begint dus al wanneer je de Floatruimte betreedt. 

Daarnaast biedt Floaten tal van voordelen, zowel fysiek als mentaal. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een verbeterde concentratie en meer energie door de magnesium die je lichaam opneemt. Alle voordelen van Floaten vind je in ons artikel hierover. Het zijn er wellicht meer dan je verwacht!

Hoe werkt Floaten?

Bij aankomst op onze locatie volg je het pad naar het wellnessgebouw. Bij de receptie zul je verwelkomd worden en word je begeleid naar de Floatcabine. Als je nog niet bekend bent met Floaten bij Loo Mare zullen we je voorzien van een korte uitleg. 

Na deze uitleg start je met een verfrissende douche, waarna je plaats neemt in de Floatcabine. Je kunt er voor kiezen om deze geheel te sluiten, of open te laten. Daarna gaat de Floatsessie van start met rustgevende muziek en lampen die je onbewust laten ontspannen op basis van kleurentherapie. 

Na 5 minuten vallen alle prikkels weg en Float je in een stille en donkere cabine. 

Een uur later gaan de lichten weer aan als teken dat de Floatsessie ten einde is. Wanneer je uit de cabine bent stap je weer onder de douche om het zout van je af te spoelen en om weer fris de dag tegenmoet te gaan!

Reserveer direct jouw Floatsessie

Wil je direct jouw Floatsessie bij Loo Mare reserveren? Dat kan! Kies zelf jouw datum en tijdstip, en dan volgt de rest van de informatie per mail! Plan je bezoek bij bij Loo Mare. Hopelijk tot snel!