Ben je op zoek naar ontspanning in de buurt van Nijmegen? Dan is floaten bij Loo Mare wellicht perfect voor jou! Hoewel er niet veel floatlocaties zijn in de buurt van Nijmegen, is er nu een nieuwe optie beschikbaar in Merselo. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het floaten bij Loo Mare in Merselo en waarom het echt iets voor jou kan zijn.

Floaten wordt steeds populairder in de omgeving van Nijmegen, mede dankzij de vele voordelen die het met zich meebrengt. Door te floaten in een speciaal floatbath met magnesiumwater voel je je volledig gewichtloos, wat zorgt voor ultieme ontspanning en stressvermindering. Dit wordt versterkt door de rustgevende omgeving die Loo Mare te bieden heeft.

Loo Mare is gelegen in Merselo, op ongeveer een half uur rijden van Nijmegen. Onze gloednieuwe floatlocatie in Merselo bevindt zich midden in de natuur, waardoor je volledig tot jezelf kunt komen. Floaten en de rustgevende omgeving helpen bij het minimaliseren van externe prikkels, wat helpt bij het ontspannen en verminderen van stress. Bovendien heeft floaten een positief effect op je slaapritme, zodat je uitgerust aan jouw dag kunt beginnen.

Wist je dat je bij Loo Mare ook kunt overnachten? Naast de floatervaring bieden we ook een Floating Tiny House aan, waar je extra kunt ontspannen. Deze twee activiteiten zijn ook te combineren, zodat je tijdens jouw overnachting een floatsessie kunt plannen. Ervaar de nachtrust die je verdient.

De voordelen van floaten zijn talrijk. Het is dan ook de reden waarom floaten momenteel zo populair is, vooral in de drukke wereld van vandaag. Hieronder staan enkele voordelen van floaten opgesomd. Voor meer informatie kun je ons artikel over de voordelen van floaten raadplegen.

  • Stressverlichting
  • Ontspanning
  • Veel lichamelijke voordelen
  • Stimulatie van mentale voorbereiding

Deze voordelen, en nog veel meer, zijn redenen waarom je zou moeten kiezen voor regelmatig gebruik van het floatbath. Vooral in de omgeving van Loo Mare zul je veel voordelen ervaren. Dankzij de gunstige natuurlijke ligging kun je maximaal ontspannen en tot jezelf komen.

Is floaten iets voor jou? Of je nu last hebt van stress, slechte nachtrust of gewoon een moment voor jezelf nodig hebt, floaten is echt iets voor jou! Laat de wereld even achter je en geef jezelf de kans om gewichtloos tot rust te komen.

Zoals hierboven al vermeld, heeft floaten vele voordelen. Zorg goed voor jouw lichaam en kies voor een floatsessie in de meest rustgevende omgeving in de buurt van Nijmegen.

Kom volledig tot rust tijdens een floatsessie in het Floatbath in de natuurrijke omgeving van Loo Mare. In ons magnesium Floatbath kun je genieten van de vele voordelen van floaten. Wacht dus niet langer en boek vandaag nog een floatsessie bij Loo Mare.

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jouw ontspannende floatervaring bij Loo Mare.