Ben jij druk met je werk of studie en zoek je een moment van rust? Dan ben je bij Loo Mare aan het goede adres. Ons Wellnessgebouw in Merselo is voorzien van een luxe Floatcabine om te Floaten voor Volwassenen. In de wereld waar ontspanning schaars is biedt Loo Mare een oplossing. Volwassenen worden voortdurend blootgesteld aan stress, drukte en prikkels, waardoor het cruciaal is om een plek van rust te vinden. Loo Mare biedt met haar rustgevende Floatcabine een oase van ontspanning en welzijn in een wereld vol hectiek.

De ontwikkeling van Floaten

Recentelijk is Floaten steeds populairder geworden. Floaten kan gezien worden als een aanvullende methode voor fysieke en mentale genezing. Het wordt nu niet alleen beschouwd als een vorm van ontspanning, maar in de praktijk kan het ook bijdragen aan het herstel van verschillende aandoeningen.

Een interessante ontwikkeling is het gebruik van Floaten om te herstellen na intensieve trainingssessies. De gewichtloze omgeving van de Floatcabine kan helpen bij het verminderen van spierspanning, het bevorderen van herstel en het verlichten van pijn. Floaten wordt steeds meer erkend als een effectieve methode om welzijn en ontspanning te bevorderen.

Wil je meer voordelen van Floaten ontdekken? Lees dan even het onlangs geschreven artikel de voordelen van Floaten om meer te weten te komen. Wist je trouwens dat Floaten de creativiteit stimuleert?

De ervaring van Floaten

Floaten is een buitengewone ervaring die draait om het gevoel van gewichtloosheid. Bij Loo Mare hebben we deze unieke ervaring ter beschikking voor jou, zodat volwassenen zoals jij een moment van totale rust kunnen ervaren.

Floaten begint bij de Floatcabine, een speciaal ontworpen cabine gevuld met warm magnesiumzoutwater. Dit zorgt ervoor dat je kunt drijven zonder enige inspanning, waardoor je gewichtloosheid ervaart. De cabine is een oase van rust en ontspanning, waardoor je volledig wordt afgesloten van externe prikkels. Bij Loo Mare begrijpen we de behoeften van volwassenen die op zoek zijn naar een ultieme ontspanning. Je wordt vriendelijk ontvangen bij ons wellnessgebouw in Merselo en begeleid we je naar onze exclusieve wellnesskamer, waar de Floatcabine op je wacht.

Ontvang korting op je Floatsessies

Bij Loo Mare bieden we ook handige strippenkaarten aan waarmee je direct 5 of 10 Floatsessies in één keer kunt aanschaffen, met aantrekkelijke kortingen. Deze aanbiedingen gelden zowel voor Duo Floaten als voor Single Floaten. De prijzen voor de strippenkaarten zijn als volgt:

  1. 5 keer Single Floaten strippenkaart: €260

  2. 10 keer Single Floaten strippenkaart: €500

  3. 5 keer Duo Floaten strippenkaart: €400

  4. 10 keer Duo Floaten strippenkaart: €775

Geniet van de voordelen van deze strippenkaarten en bespaar terwijl je optimaal profiteert van onze Floatsessies. Boek eenvoudig jouw Floatsessie online bij Loo Mare!

Boeken bij Loo Mare

Floaten voor volwassenen bij Loo Mare is de ultieme reis naar ontspanning. Het is een kans om even te ontsnappen aan de wereld, om gewichtloosheid te ervaren en innerlijke rust te vinden in het midden van de chaos van het dagelijks leven.

Klaar om deze buitengewone reis te ervaren? Boek nu je Floatsessie bij Loo Mare en geef jezelf dat momentje van ontspanning. Een ervaring van rust wacht op je.