Floating Cadeaubon

Een cadeaugelegenheid is niet enkel met een verjaardag. Er zijn verschillende gelegenheden waarbij je een leuk cadeau kunt geven. Je kunt je vriend, partner of geliefde erg blij maken met een origineel cadeau. Loo Mare biedt een leuke floating cadeaubon aan. Een mooi cadeau waarmee je een ander echt kunt verrassen.

Origineel cadeau

Niets is zo leuk als het geven van een origineel cadeau aan je vriend, partner of geliefde. Iets wat hij of zij nog nooit heeft gekregen, een keertje wat anders. Hiermee toon je ook aan dat je echt om diegene geeft en goed hebt nagedacht om een mooi cadeau te geven.

Als je op zoek bent naar een leuk en origineel cadeau, dan ben je bij ons op het goede adres. Wij bieden namelijk verschillende floating cadeaubonnen aan. Een erg leuke bon waarmee iemand alleen of samen kan floaten bij Loo Mare. Floaten is steeds populairder aan het worden in Nederland. Steeds meer mensen willen graag de floatervaring zelf beleven. Daarom kan je je vriend, partner of geliefde echt verrassen met een floating cadeaubon.

Verder bieden we ook de mogelijkheid om de cadeaubon zowel digitaal als fysiek te leveren. Zo kun je voor jezelf kiezen welke optie het beste bij jouw gelegenheid past. Als je een cadeaubon bij ons besteld dan wordt deze binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Persoonlijk

Zoals we eerder benoemd hebben kun je de floating cadeaubon in twee varianten krijgen. Een floating cadeaubon voor een persoon, of een duofloating cadeaubon voor twee personen. Als je je partner of geliefde graag wilt verrassen met een onvergetelijke ervaring die jullie samen mee kunnen maken, dan is de duofloating cadeaubon precies iets voor jou. Het is een erg persoonlijk cadeau, wat je niet snel zal geven aan een ander. Het floaten is een erg leuke, maar ook rustgevende ervaring waarbij jullie nog nader tot elkaar zullen komen.

Wil je graag de ander verrassen met een ervaring waarvan hij of zij alleen van kan genieten, dan is de floating cadeaubon ook geschikt. Zo kan er even goed ontspannen worden, in totale rust, eventjes alleen.

Tot rust komen

Als je samen of alleen gaat floaten dan kom je even volledig tot rust. De floatcabine zorgt ervoor dat je je volledig afsluit van de buitenwereld. Op die manier komen je lichaam en geest volledig tot rust, waardoor je snel zult herstellen van alle prikkels.

Doe je dit samen, dan ga je met zijn tweeën in de floatcabine liggen. Zo ontsnap je samen van het drukke dagelijkse leven en geniet je niet enkel van het floaten. Dit kun je ook nog heerlijk afsluiten met een lekker hapje of drankje na het floaten.

Floaten bij Loo Mare

Loo Mare, gelegen tussen de prachtige Limburgse landschappen, staat garant voor genot en rust. Wij verwelkomen je graag. Kom gerust langs met je vriend, partner of geliefde en ervaar onze floatcabine. Loo Mare biedt totale ontzorging, want wij vinden het ontzettend belangrijk dat al onze gasten de daadwerkelijke rust krijgen die ze verdienen.

Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op. Wil je graag je partner of geliefde verrassen met een floating cadeaubon? Bestel er dan snel een, de bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.