Floating Spa

Even tot rust komen is tegenwoordig niet altijd even makkelijk. Toch is het van belang dat iedereen even een moment neemt om helemaal tot rust te komen. Een plek om even helemaal tot rust te komen kan zijn in een Floating Spa. De perfecte plek om je even af te sluiten van het drukke leven.

Wat is een Floating Spa?

Zoals de naam al doet vermoeden is een Floating Spa kort gezegd, een spa waar je kunt Floaten. Floaten is momenteel ontzettend populair en blijft maar groeien. Doormiddel van Floaten ervaar jij een compleet gevoel van gewichtloosheid en ontspanning. Op deze manier kun jij even helemaal tot rust komen zonder last te hebben van externe prikkels. Maar hoe gaat Floaten precies in zijn werk?

Gebruik maken van een Floating Spa is niet alleen heel rustgevend. Ook heeft Floaten veel voordelen. Zo is Floaten stressverlagend en stimuleert het de mentale geest, maar ook heeft Floaten veel lichamelijke voordelen. Floaten verlicht pijnklachten als rugpijn en spierpijn. Verder is Floaten ook ontstekingsremmend en versnelt het de herstelprocessen van je lichaam.

Zo zijn er genoeg redenen om Floaten eens uit te proberen. Op deze manier ervaar jij zelf alle mooie voordelen van deze populaire manier om maximaal te ontspannen.

Hoe werkt Floaten?

Zoals hierboven wordt benoemd kun je Floaten in een Floatcabine. Deze Floatcabine is gevuld met magnesiumzoutwater, waardoor jij blijft drijven. Dit water in combinatie met een temperatuur die gelijk is aan die van jouw lichaam zorgt ervoor dat je een gevoel van complete gewichtloosheid ervaart. Zo word jij helemaal afgezonderd van alle prikkels om je heen. Dit laat je lichaam helemaal tot rust komen.

Floaten wordt het vaak alleen gedaan. Maar ook is het mogelijk om met 2 personen te Floaten. Wil jij niet alleen, maar samen met iemand anders een maximale rust ervaren? Bekijk dan ons artikel over Floaten met 2 personen. Hier staat alles in wat jij moet weten over duofloaten.

Floaten bij Loo Mare

Ben jij op zoek naar een mogelijkheid tot Floaten in jouw omgeving? Stop dan nu met zoeken. Bij Loo Mare is het namelijk mogelijk om te Floaten in een prachtige en gloednieuwe Floatcabine. Ons wellnessgebouw, waar de Floatcabine zich in bevindt, ligt midden in een prachtige natuurrijke omgeving. Deze ligging geeft jou nog meer de kans om even helemaal tot rust te komen. Neem gerust een kijkje op onze website, of neem contact met ons op. Wij kijken graag met jou mee naar alle opties.

Floating Tiny House

Denk jij dat Floaten in een Floating Spa niet voor jou is, maar wil je toch helemaal tot rust komen? Neem dan eens kijkje bij ons Floating Tiny House. Loo Mare heeft namelijk ook een eigen Floating Tiny House. In ons Tiny House kun jij alleen of samen met jouw vriend(in) maximaal genieten.

Ons Floating Tiny House beschikt over een eigen privésauna, maar ook kun jij jouw bezoek aan ons Tiny House combineren met een bezoek aan onze Floating Spa. Zo heb jij de mogelijkheid om Floaten uit te proberen. Reserveer direct, en bekijk onze mogelijkheden.