Laat je dierbaren de ultieme ontspanning ervaren met een Floatsessie als cadeau bij Loo Mare. In ons magnesiumzoutwater kun je volledig tot rust komen, een unieke ervaring die iedereen verdient. Geef een écht bijzonder cadeau en verras je dierbaren met een Floatsessie bij Loo Mare. Wat is er nu mooier dan het schenken van ontspanning en rust? Kies voor iets unieks tijdens de feestdagen of op een verjaardag en geef een Floatsessie cadeau.

Floatsessie bij Loo Mare

Een Floatsessie bij Loo Mare is het ideale cadeau voor elke bijzondere gelegenheid. Verwen iemand met een moment van extra ontspanning tijdens de drukke feestdagen, bedank je moeder of geliefde met een rustgevend moment op Moederdag, of maak iemands dag compleet met een Floatsessie op zijn of haar verjaardag.

Met een Floatsessie als cadeau toon je oprecht om iemand te geven. Dit geschenk is gericht op zelfzorg en welzijn, en gaat verder dan een standaard verzorgingspakket. Een Floatsessie past zich aan aan de behoeften van de ontvanger, ongeacht het seizoen. Of het nu gaat om een stressvolle werkweek, het verlangen naar wat “me-time”, of simpelweg de behoefte om te ontspannen, een Floatsessie bij Loo Mare biedt de perfecte oplossing.

Waarom kiezen voor een Floatsessie bij Loo Mare?

Een Floatsessie bij Loo Mare als cadeau is niet zomaar een attentie voor speciale gelegenheden; het biedt ook diverse voordelen. Het gewichtloos drijven in magnesiumzoutwater zorgt voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Het biedt een unieke kans om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven.

In het artikel: de voordelen van Floaten, worden alle mentale en lichamelijke voordelen belicht die samengaan met het Floaten. Lees gerust het artikel om de verschillende voordelen van het cadeau te ontdekken.

Het perfecte cadeau voor 2 personen

Ben je op zoek naar het ideale cadeau voor twee personen? Floaten bij Loo Mare is de ultieme keuze. Naast de mogelijkheid om individueel van het Floaten te genieten, biedt Loo Mare ook de optie van Duofloaten. Duofloaten betekent samen ontspannen met een vriend(in) of partner in magnesiumzoutwater. Tijdens Duofloaten delen jullie de floatcabine, wat niet alleen de onderlinge band versterkt maar ook een uniek gevoel van samenzijn creëert. Ontdek meer voordelen van Duofloaten in ons artikel over Duofloaten bij Loo Mare. Geef het perfecte cadeau voor twee personen en ervaar samen de weldaad van totale ontspanning.

Bestel nu jouw cadeaubon!

Wil je een speciaal iemand verrassen met een Floatsessie bij Loo Mare? Dat kan nu eenvoudig door een cadeaubon te bestellen. Kies tussen een digitale of fysieke cadeaubon via onderstaande link. Opties omvatten zowel Single- als Duofloaten. Voor een uur Single Floaten betaal je €55,- en een uur Duofloaten kost €85,-. De fysieke cadeaubon wordt met een feestelijke verpakking opgestuurd voor een extra bedrag van € 4,95. Na je bestelling wordt de cadeaubon binnen 1-2 werkdagen verzonden. Verras met ontspanning – bestel nu je cadeaubon!

Floatsessie boeken bij Loo Mare

Benieuwd naar wat Floaten is voordat je het als cadeau geeft? Reserveer dan nu een Floatsessie voor jezelf bij Loo Mare en beleef ultieme ontspanning. Zo ontdek je precies wat je straks cadeau geeft aan anderen. Boek moeiteloos en snel jouw Floatsessie online!