Floaten is de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen, maar toch heerst er een perceptie waar veel mensen denken dat Floaten erg veel geld kost. Dus wat kost Floaten nu precies, en wat krijg je hiervoor terug? Wij zijn hier graag duidelijk over!

Wat kost Floaten bij Loo Mare in Merselo?

In ons wellness gebouw in Merselo hebben wij recent een gloednieuwe Floatcabine laten plaatsen waarin zowel Single- als Duo Floaten een optie is. De kosten van Floaten in deze Floatcabine zijn als volgt:

  • Eén uur alleen Floaten: 55 euro
  • Eén uur duo Floaten: 85 euro

Daarnaast bieden wij bij Loo Mare ook zogenaamde strippenkaarten aan waarmee je direct 5 of 10 Floatsessies in één keer kunt kopen, met een mooie korting. Dit geldt voor zowel Duo Floaten als voor Single Floaten. De prijzen hiervoor zijn als volgt:

  • 5 keer Single Floaten strippenkaart: 260 euro
  • 10 keer Single Floaten strippenkaart: 500 euro
  • 5 keer Duo Floaten strippenkaart: 400 euro
  • 10 keer Duo Floaten strippenkaart: 775 euro

Boek jouw afspraak om te Floaten eenvoudig online bij Loo Mare!

Wat zijn de voordelen van Floaten?

We vertellen je graag waarom de bovengenoemde bedragen absoluut de moeite waard zijn. Floaten heeft namelijk erg veel voordelen.

Zo is Floaten enorm ontspannend. Je bent namelijk volledig afgesloten van alle externe prikkels, waardoor je echt tot rust kunt komen. Geen licht of geluid dat als afleiding dient, maar pure ontspanning terwijl je een gevoel van gewichtloosheid ervaart. Je kan jouw geest en lichaam volledig overgeven aan een oase van kalmte, waardoor je geest en lichaam harmonieus kunnen herstellen. Floaten is een doeltreffend middel om stressniveaus te reduceren. De ontspannende omgeving en de gewichtloosheid helpen bij het verminderen van stress en spanning, wat op zijn beurt kan leiden tot verbeterde geestelijke gezondheid en welzijn.

Verder heeft het magnesiumzoutwater ontstekingsremmende eigenschappen en kan het spierspanningen verminderen. Floaten kan dus bijdragen aan het verlichten van fysieke pijn, zoals rugpijn en gewrichtspijn. Uit onderzoek blijkt dat ervaren wordt dat men na een Floatsessie beter kan slapen. De diepe ontspanning tijdens het Floaten kan de slaapkwaliteit bevorderen en bijdragen aan een meer rustgevende nachtrust.

Floaten in ons Wellnessgebouw

Bij het betreden van ons gloednieuwe wellness gebouw word je onmiddellijk begroet aan de receptie met een warm en vriendelijk welkom. Wij staan voor je klaar om je te voorzien van een ultieme ervaring en begeleiden je naar onze Floatroom. Deze kalmerende kamer met Floatcabine is geheel voor jou privé.

Tijdens jouw Floatsessie word je voorzien van hoogwaardige handdoeken. Je hoeft deze dus niet zelf mee te brengen. 

Zodra je de Floatcabine binnentreedt, begint jouw rustgevende Floatsessie. Hier word je omgeven door de zachte, ontspannende muziek en geluid, zorgvuldig geselecteerd om jouw Floatervaring tot een ongekend niveau van ontspanning te tillen en het moment van innerlijke rust en welzijn te vinden. Het gewichtloos drijven zorgt voor een diepe staat van ontspanning door de afwezigheid van externe prikkels in onze geruisloze Floatcabine.

Na het afronden van jouw Floatsessie, bieden we je de gelegenheid om het zout van het magnesiumzoutwater van je af te spoelen in de douchecabine, gelegen in de Floatroom. Na afloop kun je in alle rust je kleding weer aantrekken, en vervolgens kun je je weer melden bij  de receptie. Dit markeert het einde van jouw ontspannende Floatervaring.

Mis deze kans om te profiteren van de voordelen van Floaten niet. Boek nu jouw Floatsessie bij Loo Mare en ervaar de ultieme ontspanning en welzijn. Jouw welzijn verdient de aandacht die Floaten kan bieden. Boek jouw Floatsessie eenvoudig en snel online!