Win 1 uur gratis Floaten bij Loo Mare!

Door mee te doen aan deze winactie stem je er mee in dat Loo Mare je e-mails mag sturen over (win)acties en aanbiedingen.

Hoe doe je mee?

Wil jij kans maken op één uur gratis Floaten in onze nieuwe Floatcabine bij Loo Mare in Merselo? Doe dan mee aan onze winactie en volg deze eenvoudige stappen.

  1. Laat je gegevens achter via het bovenstaande formulier
  2. Volg ons op Facebook & Instagram

Als je deze twee stappen hebt doorlopen ben je ingeschreven voor onze winactie. Hiermee maak je dan ook direct kans op 1 uur gratis Floaten.

Op 28 september 2023 maken we via onze social media kanalen de winnaars van de winactie bekend! 

Wat is floaten?

Floaten is een buitengewone ervaring waarbij je een gevoel van gewichtloosheid ervaart terwijl je drijft in een bad gevuld met magnesium. Het is een ultieme vorm van ontspanning die je in staat stelt om een diepe innerlijke rust te ervaren.

Tijdens het Floaten minimaliseer je de invloed van externe prikkels, zoals geluiden en licht, waardoor je de ruimte hebt om volledig te ontspannen en je lichaam en geest tot rust te laten komen. Het is onder andere een bijzondere manier om jezelf te bevrijden van alle stress en spanningen van het dagelijks leven.

Floaten: Ontdek de positieve effecten

Floaten biedt een reeks positieve effecten voor zowel lichaam als geest:

Diepgaande ontspanning

Floaten zorgt voor pure ontspanning op lichamelijk en geestelijk vlak, waardoor stress, vermoeidheid, depressie en burn-out verminderen.

Verlichting van pijn

Floaten kan chronische fysieke pijn verlichten, zoals reumatische klachten, dankzij de ontspannende werking op het lichaam.

Versterking van het immuunsysteem

Magnesiumopname tijdens het Floaten helpt het immuunsysteem te versterken, waardoor je weerstand verbetert.

Verbeterd slaappatroon

Floaten bevordert een goede nachtrust, zodat je uitgerust wakker wordt en vol energie aan de dag kunt beginnen.

Verbeterde sportprestaties

Door te Floaten kun je je dagelijkse sportprestaties naar een hoger niveau tillen en effectief herstellen van (sport)blessures.

Verhoogd concentratievermogen

Floaten heeft een positieve invloed op je concentratievermogen, geheugen, denkvermogen, leerprestaties en creativiteit.

Even helemaal tot jezelf komen

Maak van Floaten een moment voor jezelf, waarbij je je lichaam en geest in harmonie brengt. Ontdek de kracht van deze unieke ervaring en ervaar de vele voordelen die Floaten te bieden heeft.

Hoe werkt Floaten bij Loo Mare?

Stap voor stap uitgelegd

Je reserveert de Floatroom geheel voor jou privé. Je hoeft niets mee te nemen, handdoeken, oordopjes en verzorgingsproducten zijn aanwezig. We vragen je 5 minuten voor aanvang van jouw Floatsessie aanwezig te zijn, zodat we je alle nodige uitleg kunnen geven.

Daarna start je met een verfrissende douche en neem je plaats in de Floatcabine. Kies zelf of je de deur van de Floatcabine open of gesloten laat. De Floatsessie start met rustgevende muziek en kleurentherapie, die je helpen tot rust te komen. Na enkele minuten zul je merken dat alle externe prikkels langzaam komen te vervagen en je in een diepe staat van ontspanning terechtkomt.

Als de sessie is afgelopen word je automatisch weer gewekt met rustgevende muziek en kleuren. Na je Floatsessie stap je weer onder de douche om al het zout van je lichaam af te spoelen. Daarna kleed je jezelf aan en kun je nog ontspannen in de loungehoek met een verfrissend glas water of een rustgevend kopje thee.

Ons geavanceerde reinigingssysteem garandeert een hygiënische omgeving met kraakhelder water. Elk bad wordt grondig gereinigd na elke sessie met behulp van geavanceerde filters. Jouw gezondheid en welzijn staan bij ons voorop.

Contact
Social Media