Win 2x 3 uur gratis ontspannen in de Privé Wellness bij Loo Mare!

Door mee te doen aan deze winactie stem je er mee in dat Loo Mare je e-mails mag sturen over (win)acties en aanbiedingen.

Hoe doe je mee?

Wil jij kans maken op drie uur gratis verwend worden in onze gloednieuwe Privé Wellness? Doe dan mee aan onze winactie en volg deze eenvoudige stappen.

  1. Laat je gegevens achter via het bovenstaande formulier
  2. Volg ons op Facebook & Instagram

Als je deze twee stappen hebt doorlopen ben je ingeschreven voor onze winactie. Hiermee maak je dan ook direct kans op 3 uur gratis ontspannen in onze privé wellness.

Op 15 februari 2024 maken we via onze social media kanalen de twee winnaars van de winactie bekend! 

Ervaar ultieme ontspanning

Een privé wellness ervaring in de gloednieuwe privé wellness van Loo Mare waarbij je eindeloos kunt genieten van bijvoorbeeld de Spa Cube, een magische Aquamoon of de rustgevende sauna. 

Alles in onze privé wellness is gericht op maximaal comfort en ultiem ontspannen. Zo maak je ook gebruik van ons all-inclusive aanbod, waarbij je in alles voorzien wordt. Van badjassen en slippers, tot verfrissende drankjes en verzorgingsproducten. Alles is aanwezig voor een ultieme ervaring

Onze faciliteiten:

Ontdek wat er te beleven is binnen onze privé wellnessruimte.

Sauna

Ervaar onze luxueuze sauna met beukenhouten sterrenhemel. Tijdens elke sessie wordt de lucht doordrongen van de verfrissende geur van het bos, wat de connectie met de natuur versterkt. Laat je omhullen door de helende kracht van warmte en geur, en geef jezelf over aan een unieke wellnesservaring.

Spa

Laat je betoveren door de Spa Cube, een minimalistisch en elegant ontwerp. In tegenstelling tot de traditionele spa's heeft deze unieke creatie een open interieur met 4 ruime zitplaatsen, waardoor je vrij kunt bewegen in het water. De Spa Cube biedt een holische ervaring, gericht op fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. Het Relax Impact System en Aromatherapy-system voegen extra dimensie toe aan deze luxueuze spa.

Stoomcabine

Ontspan in de verfrissende stoomcabine, waar warme stoom je poriën opent en je huid zijdezacht achterlaat. Onze stoomcabine verwelkomt je met de verkwikkende geur van eucalyptus, waardoor je zintuigen worden geprikkeld en je ademhaling verdiept. De therapeutische eigenschappen van eucalyptus tillen je stoomervaring naar een hoger niveau.

Aquamoon

Ontdek de toekomst van wellness met de Aquamoon, een iconische spa-toepassing. Deze minimalistische koepelvormige douche creëert een unieke symbiose van water, licht en energie. Drie innovatieve straalsoorten en diverse lichtscenario's zijn het antwoord op het groeiend verlangen naar balans en welzijn.

Relaxhoek en privé terras

Vind jouw moment van rust in de loungehoek met pantry. Ontspan in de comfortabele 2-in-1 relax- en ligstoelen. Geniet van jouw favoriete muziek via de Sonos-geluidsinstallatie en lees de nieuwste tijdschriften in de Waitapp. Op het buitenterras ervaar je ultieme ontspanning te midden van de natuur. Laat je omringen door de rust van het bos, genietend van het natuurlijk uitzicht.

All-inclusive

Bij Loo Mare draait alles om jouw onvergetelijke wellnesservaring. Onze privé wellness, gebaseerd op ons succesvol all-inclusive concept, biedt ontzorging en ontspanning. Van handdoeken, badjassen en slippers tot luxe verzorgingsproducten – alles is inbegrepen. Laat je verwennen met koffie, thee, verfrissende (non)alcoholische drankjes en smaakvolle hapjes. Bij ons hoef je aan niets te denken, behalve aan het genieten van jouw welverdiende rustmoment. Ontsnap aan de drukte en omarm de zorgeloze luxe van Loo Mare. Welkom in een wereld waar ontspanning de hoogste prioriteit heeft.

Contact
Social Media