Vergaderruimte in de natuur

Vergaderen hoeft niet saai en eentonig te zijn. Wat als je je volgende zakelijke bijeenkomst houdt in een bosrijke omgeving die productiviteit en creativiteit bevordert? Bij Loo Mare in Noord-Limburg bieden wij precies dat: een unieke vergaderruimte in de natuur, ideaal voor inspirerende en effectieve sessies.

Vergaderen in stijl

Bij Loo Mare bieden we een unieke vergaderruimte die speciaal is ontworpen om comfort, rust en duurzaamheid te combineren. Onze locatie is perfect voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten. Zodra je de ruimte betreedt, ervaar je direct de inspirerende en informele sfeer die bijdraagt aan een succesvolle bijeenkomst.

De vergaderruimte

Onze vergaderruimte is geschikt voor kleine tot middelgrote groepen en straalt een huiselijke sfeer uit. De moderne en strakke architectuur van de ruimte wordt versterkt door grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht bieden op de groene omgeving.


De vergaderruimte is uitgerust met een grote ovale tafel en comfortabele stoelen die de mogelijkheid bieden om met 14 personen te vergaderen. Deze setting is ideaal voor productieve vergader- en brainstormsessies.

Verbonden met de natuur

Wat onze vergaderruimte echt bijzonder maakt is de overdekte glazen tuinkamer die als aanvulling op de vergaderruimte fungeert. Hier wordt het gevoel van verbondenheid met de natuur nog meer versterkt. Een grote aangelegde vijver met een klein strandje vormt een rustgevend decor dat perfect is voor momenten van reflectie en inspiratie.

Daarnaast is Loo Mare gevestigd tussen de prachtige Limburgse landschappen. Dus na een intensieve vergadering is er de mogelijkheid om een fijne wandeling te maken door de bossen op ons 4,7 hectare grote landgoed. Kom tot rust en geniet van de natuur en haar mooie uitzichten.

Waarom vergaderen in de natuur?

Er zijn tal van voordelen verbonden aan vergaderen in een natuurlijke omgeving. Ten eerste helpt de kalme en rustige omgeving bij het verminderen van stress en het stimuleren van de creativiteit. De frisse lucht en het natuurlijke licht hebben een positief effect op de stemming en het concentratievermogen van de deelnemers. Bovendien biedt de groene omgeving een prettige afwisseling van de gebruikelijke kantoorsetting, wat kan leiden tot vernieuwde energie en motivatie.

Ontzorging door Loo Mare

Bij Loo Mare vinden wij totale ontzorging erg belangrijk. Dit laten we ook weer doorschijnen bij onze vergaderruimte. Als je ervoor kiest om een vergaderruimte bij ons te huren, zijn er verschillende faciliteiten inbegrepen. Onder andere gratis wifi, audiovisuele apparatuur, een flip-over en koffie-, thee en water. Buiten dat is er ook de mogelijkheid om een catering te organiseren. Hierbij zijn er verschillende opties mogelijk, dus neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Verder biedt Loo Mare naast de vergaderruimte ook een uniek aanbod aan verschillende wellness mogelijkheden. Zo hebben wij ons eigen floatcabine, waarin je na de vergadering even heerlijk kunt ontspannen en volledig tot rust kunt komen. Dit is zeker een aanrader na een intensieve vergadering.

Vergaderen bij Loo Mare

Ontdek de rust die de vergaderruimte van Loo Mare in de natuur te bieden heeft. Vergader in stijl te midden van een prachtige groene omgeving. Neem vandaag nog contact op met ons op en boek je volgende vergadering bij onze unieke locatie. Laat de natuur je inspireren en ervaar zelf de voordelen van het vergaderen in de Limburgse bossen.