Ons verhaal

Wellness Loo Mare

Onze gezamenlijke droom startte met de wens om te gaan wonen “in een hutje op de hei”. Rust, privacy, vrijheid. Los komen van de hectiek van de dag in een natuurlijke rustgevende omgeving. In 2018 vonden we dit in Merselo. Een oud bungalowtje op bijna 5 hectare grond en bos.

Ontmoet Patricia en Peter

Ondernemers in hart en nieren

Wij zijn Patricia en Peter. Ons verhaal begint zo’n acht jaar geleden. Na roerige tijden kruisten onze paden en hervonden we het geluk bij elkaar. We kwamen er al snel achter dat we veel gemeenschappelijke raakvlakken hadden. Een van het meest aansprekende was wel dat we allebei het beste uit het leven wilden halen. Beiden hadden we een verleden met een zeer druk (ondernemers) bestaan, Patricia in de financiële dienstverlening en marketing en Peter als ondernemer in de interieur- en jachtbouw.

Droomplek gevonden

In 2018 vonden we onze droomplek van het hutje op de hei. Dit vonden we in Merselo. Een oud bungalowtje op bijna 5 hectare grond en bos. Het huis werd in eigen beheer en met eigen handen verbouwd tot moderne villa. Er werd een grote zwemvijver met privéstrand aangelegd. Veel relax- en sparmomenten op deze heerlijke plek in onze tuin hebben we al doorgebracht. Al snel kwam de behoefte om dit gevoel van vrijheid te delen met anderen. En (ondernemers) bloed kruipt waar het niet gaan kan…

Wellness Loo Mare

Loo Mare was geboren! Onze visie is een positieve bijdrage leveren aan het onthaasten in de steeds drukker en hectischer wordende wereld. Wij streven er naar om elke gast die we mogen verwelkomen een onvergetelijke dag in zijn of haar leven te bezorgen. Dit doen we door het aanbieden van geheel ontzorgende relaxmomenten, omgeven door rust, luxe en comfort. Een champagne-meets-nature beleving. Onze mantra: “Alles moet kloppen”!

 

Loo Mare

De naam en het logo

De naam Loo Mare is ontstaan uit de oorsprong en betekenis van het dorp waar wij gevestigd zijn, Merselo. Dit dorp ontwikkelde zich als nederzetting bij een bos. Het eerste deel van de naam “Merse-” duidt op water. Net zoals Mersch, Maris of Mare. Het tweede deel “lo” of “loo” staat voor bos.

Ons logo bevat de twee alchemische elementen voor aarde (bos)  en water. Het element aarde staat voor zintuiglijke indrukken, terwijl het element water de gevoelsindruk weergeeft. Deze twee elementen zijn verweven in het logo, net zoals de betekenis hiervan de onderliggende gedachte is van onze visie en mantra.

Loo Mare zelf ervaren?

Ontmoeten, ontspannen, overnachten. Maak kennis met Loo Mare.