Luxe Spa

Soms heb je het nodig, een plek waar je helemaal tot rust kunt komen. Denk hierbij aan een rustgevende plek waar je even maximaal kunt genieten. Dit is precies wat jij kunt verwachten met een bezoek aan de luxe spa bij Loo Mare. Niet alleen biedt onze luxe spa de mogelijkheden om tot jezelf te komen, ook biedt de natuurrijke omgeving een prachtige locatie om te ontspannen.

Wij nemen je graag mee in de unieke ervaring van Loo Mare.

Privé wellness

In onze luxe spa krijg jij de mogelijkheid om van onze privé wellness te genieten. Ontsnap hier aan de hectiek van het dagelijkse leven, en kom helemaal tot rust. Ontdek ons brede aanbod aan verwennerij. Bij ons is alles gefocust op het verwennen van zowel jouw lichaam als jouw geest.  

Een perfect voorbeeld hiervan is onze Aquamoon. De Aquamoon zorgt ervoor dat jouw douche-ervaring transformeert naar een moment van verwennerij. De perfecte manier om even lekker te ontspannen.

Verder heb je de kans om gebruik te maken van onze spa, stoomcabine en relaxhoek met privé terras. Al deze faciliteiten zijn aanwezig binnen onze luxe spa. Dé mogelijkheid om even rustig tot jezelf te komen.

Helende kracht van zout

Wil jij de helende kracht van zout ervaren? Neem dan een kijkje bij onze zouttherapie. Hier wordt onze sauna in de luxe spa omgetoverd tot een zoutinhalatieruimte. De zuivere zoutkristallen zorgen ervoor dat jij de helende werking van zout ervaart.

De helende kracht van de zouttherapie zorgt ervoor dat jij minder allergieklachten ervaart, maar ook verbetert deze therapie jouw ademhaling. Beleef zo het echte strandgevoel vanuit onze luxe spa bij Loo Mare.

Rustgevende omgeving

Niet alleen onze luxe spa biedt een rustgevende omgeving, ook de omgeving van Loo Mare biedt iedere bezoeker een directe ontspanning.

In een natuurrijke omgeving in Merselo ligt Loo Mare. Verscholen in de prachtige natuur kun jij maximaal ontspannen. Bij ons vind je een luxe spa, een Floatcabine, een prachtige omgeving en ook kun je bij ons overnachten in ons Floating Tiny House. Bekijk op onze website alle mogelijkheden om hernieuwde energie op te doen in onze rustgevende omgeving.

Strippenkaarten

Natuurlijk kun je bij ons ook kosten besparen. Zo is er de mogelijkheid om een strippenkaart af te sluiten. Op deze manier kun jij alleen, of samen met iemand anders, maximaal blijven ontspannen. De meest voordelige manier om vaker tot rust te komen. Ook mogelijk in combinatie met een arrangement met 1 uur Floaten. Reserveer jouw luxe spa snel.

Jouw luxe spa bij Loo Mare

Kom jij genieten van een maximale ontspanning in de natuurrijke omgeving van Loo Mare? Neem een kijkje op onze website, of reserveer direct. Hopelijk zien wij jou binnenkort in onze luxe spa, of in ons Floating Tiny House.

Wil jij meer weten over ons aanbod aan Floaten? Bekijk dan ons artikel over Floaten, en lees hier alle voordelen van Floaten. Ervaar hier een relaxte omgeving met een gevoel van complete gewichtloosheid waar jij maximaal tot rust komt.