Als je op zoek bent naar een unieke wellness ervaring in Limburg, dan kun je sinds kort niet meer om Loo Mare heen. Wij hebben sinds het begin van dit jaar een gloednieuwe privé wellness geopend, waarbij onze gasten volledig tot rust kunnen komen. Onze privéwellness in Limburg heeft de nieuwste faciliteiten, waarmee jij je echt kan laten onderdompelen in een luxe ervaring zoals je nooit eerder hebt ervaren.

De plek waar rust en verwennerij samenkomen in perfecte harmonie. Loo Mare is de keuze om te genieten van Wellness in Limburg.

De ligging

Midden in de natuurlijke omgeving in Limburg bevindt zich het wellnessgebouw van Loo Mare. Merselo is klein dorp in de provincie Limburg. Gelegen nabij Venray en in de buurt van de grens van Brabant, vind je ons nieuwe wellnessgebouw, omringt door een mooie bosrijke omgeving.

Een paar honderd meter verder ligt ons, in het bos verscholen, Floating Tiny House. Het prachtige Tiny House drijft op een aangelegd meertje. Wil jij jezelf een keer verwennen in ons luxe Floating Tiny House en genieten van jouw privé sauna en privé jacuzzi? Neem contact met ons op of bekijk de Floating Tiny House pagina op onze website voor meer informatie.

All-Inclusive Arrangement

Het arrangement tijdens onze wellnessbeleving bestaat uit heerlijke hapjes en drankjes. (Non)-alcoholische drankjes of een lekker kopje koffie of thee. Bij ons hoef je nergens aan te denken. Geniet van ons all-inclusive concept, waarbij handdoeken, badjassen, slippers en verzorgingsproducten zijn inbegrepen. Geniet van je welverdiende all-inclusive arrangement en rustmoment.

Zouttherapie

Bij Loo Mare is het mogelijk om te genieten van zouttherapie tijdens jouw wellnessdag. Transformeer de sauna in een zoutinhalatieruimte en ervaar de positieve effecten op de luchtwegen. Het inademen van de zoutdeeltjes helpt bij het verminderen van ontstekingen. Voor mensen die verkouden zijn of last hebben bijvoorbeeld astma is zouttherapie erg aan te raden.

Buiten dat zouttherapie goed is voor de gezondheid kan het ook bijdragen aan het verminderen van huidproblemen. Door het zout worden ontstekingen verminderd. Het is klinisch bewezen dat zouttherapie een ontstekingsremmend effect kan hebben op huidaandoeningen. 

Voordelen van 3 uur wellness

Drie uur doorbrengen in een wellness kan aanzienlijke voordelen opleveren voor zowel de fysieke als mentale gezondheid. De warmte van sauna’s en stoombaden helpt bij het ontspannen van de spieren, het verminderen van spanning en het verlichten van gewrichtspijn. Deze warmte bevordert ook de bloedcirculatie, wat positief is voor het cardiovasculaire systeem, en kan helpen bij het verbeteren van de algehele bloeddruk. Het cardiovasculaire systeem is het netwerk van het hart en de bloedvaten dat zorgt voor de circulatie van bloed door het lichaam.

Daarnaast heeft tijd doorbrengen in wellnessfaciliteiten aantoonbare invloed op stressvermindering. De rustgevende omgeving, gecombineerd met faciliteiten zoals een Aquamoon of de Spa Cube, kan de cortisolniveaus verlagen en een gevoel van kalmte bevorderen. Het cortisolniveau is een hoeveelheid van het hormoon cortisol dat een rol speelt bij stress. 

De wellnesservaring omvat vaak ook gezonde gewoonten, zoals het drinken van voldoende water dat bijdraagt aan een gezonden levensstijl. Door regelmatig tijd vrij te maken voor een wellnesservaring,  ervaar je zelf de fysieke ontspanning in je lichaam en geest. De fysieke ontspanning heeft weer een positieve invloed op de mentale gezondheid, wat cruciaal is voor een gezonde levensstijl.

Kom jij langs voor je welverdiende Wellness-momentje?

Loo Mare zorgt voor een onvergetelijke wellnesservaring. Met ons privé wellnessgebouw met een all-inclusive arrangement bieden wij jou de luxe die jij verdient. Laat jij je bij ons verwennen met een heerlijk wellness-momentje? Neem contact met ons op of bezoek onze wellness pagina voor meer informatie.