Wellness Spa All Inclusive

Even écht lekker tot rust komen, dat is toch wat iedereen wil tegenwoordig? Zet je gedachten even af van het dagelijks leven en kom volledig tot rust, door zowel geest als lichaam te verwennen in onze luxe all inclusive wellness spa.

Bij Loo Mare hebben wij sinds kort onze eigen privé wellness, met een breed scala aan wellness mogelijkheden die ervoor zorgen dat jij samen met een partner totale rust kunt ervaren. Tevens bieden wij hierbij ook ons hoogwaardige all inclusive arrangement, zodat jij echt nergens aan hoeft te denken. Klink heerlijk toch? Hopelijk zien we jou binnenkort genieten in onze privé wellness.

All inclusive

Bij Loo Mare vinden wij het allerbelangrijkste dat jij een onvergetelijke ervaring kunt hebben bij ons. Dit proberen we maximaal te faciliteren door je helemaal te verwennen, en zowel lichaam als geest tot rust te brengen. Maar hoe doen we dit? Wij zorgen ervoor dat je je nergens druk over hoeft te maken, zodat je alleen maar hoeft te genieten van jouw welverdiende rustmoment.

Dit doen we door alles binnen hand bereik te plaatsen en door voldoende accessoires beschikbaar te stellen. Denk hierbij aan handdoeken, badjassen, slippers en luxe verzorgingsproducten. Geniet van onze koffie, thee, verfrissende (non)alcoholische drankjes en smaakvolle hapjes.

Bij aankomst word je persoonlijk verwelkomt en krijg je duidelijke instructie over de gehele privé wellness ruimte. We vinden het belangrijk om al onze gewaardeerde gasten een persoonlijke ervaring te bieden.

Onze privé wellnessruimte

Stap binnen in ons toevluchtsoord en maak gebruik van al onze wellness faciliteiten. Hier vind je het perfecte evenwicht tussen rust en verwennerij. Buiten onze gebruikelijke wellness faciliteiten bieden wij bij Loo Mare ook een extra toepassing met zout in de sauna. We vertellen je hier graag meer over. Tevens hebben wij ook de nieuwste en beste wellness faciliteiten met onder andere een aquamoon.

Zouttherapie

Buiten onze traditionele sauna ervaring, bieden wij ook een zouttherapie door middel van zout in de sauna. Het zout in de sauna zorgt voor een helende werking voor lichaam en geest. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verbetering van de luchtwegen en het verminderen van huidproblemen. Door de sauna te transformeren in een zoutinhalatieruimte, beleef je helemaal het euforische gevoel van een dagje aan zee waarbij je heerlijk over het strand wandelt.

De voordelen van wellness

Onze uitgebreide wellness spa ruimte biedt verschillende voordelen voor lichaam en geest. Bij Loo Mare staan rust en verzorging centraal. Daar proberen wij zo goed mogelijk voor te zorgen met onze wellness faciliteiten. Enkele voordelen die onze luxe wellness spa ruimte te bieden heeft zijn:

  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Verzacht de huid
  • Verbetert de ademhaling
  • Ontspannend en stress verlichtend
  • Ontstekingsremmende effecten

 

Zoals we net benoemd hebben zitten er vele voordelen aan onze wellness spa ruimte. Hierdoor is onze wellness niet alleen voor mensen die even tot rust willen komen, maar ook voor mensen die last hebben van lichamelijke klachten van bijvoorbeeld de huid of luchtwegen. We verwelkomen iedereen bij Loo Mare, en we hopen ook mensen te kunnen helpen door pijn of last te verminderen.

Volledig tot rust komen bij Loo Mare

Onze all inclusive wellness spa ruimte biedt de mogelijkheid tot totale ontspanning en rust. Maar buiten dat hebben wij bij Loo Mare ook onze eigen floatcabine. Ook met floaten komen je lichaam en geest volledig tot rust. Je kan alleen, of samen met iemand anders, drijven in het magnesiumzoutwater. Hierdoor beleef je het gevoel van gewichtloosheid, wat je in totale extase brengt.

 

Combineer de all inclusive wellness spa samen met het floaten door middel van onze wellness arrangement. Bekijk onze website voor meer informatie over dit arrangement. En wellicht zien we jou binnenkort langskomen bij Loo Mare, gelegen midden in de Limburgse landschappen.